NYHEDER
-FRA VORES VERDEN...

 

Rejsegilde

Vores nye pakningsdomicil på 3.200 kvadratmeter opføres på en 14.700 kvadratmeter stor grund lige ud til Svendborgmotorvejen i Ringe. I anledning af at byggeriet var 2/3 dele færdigt, afholdt vi traditionen tro rejsegilde for håndværkere, virksomhedens ansatte og familier.

Byggeriet skrider planmæssigt frem
Ved rejsegildet på Kielbergvej var der tilfredshed at spore hele vejen rundt. Byggeriet af de i alt 3.200 kvadratmeter ser ud til at holde sig inden for den aftalte frist (overdragelse d. 12/12) og måske bliver det endda færdig lidt før, kunne bygherre og direktør hos Carsten Holm A/S, Ulrik Holm fortælle. 

Bygherren var generelt meget tilfreds med kvaliteten af arbejdet og roste Lars Kiilerich Hansen fra det rådgivende ingeniørfirma ”Lars Kiilerich-Hansen” for super sparring og rådgivning, Morten Vibæk og Casper Ravn fra entreprenørfirmaet 5E byg A/S for sikker vejledning gennem projektet, og håndværkerne for deres store indsats – også uden for normale arbejdstider. Lars Kiilerich Hansen og 5E Byg takkede ligeledes for det gode samarbejde alle parter imellem.

Udvikling og fremdrift
De tre talere udtrykte ligeledes glæde over, at der var udvikling og fremdrift både hos Carsten Holm A/S og på Fyn. ”Det er dejligt at se en fynsk virksomhed med succes, der kan klare sig i den internationale konkurrence, og som vokser kontinuerligt. Det skaber positive ringe i vandet og arbejde for andre virksomheder i området. Byggeriet er ingen udtagelse - det har skabt arbejde til en stribe fynske håndværksvirksomheder. Byggeriet her hos Carsten Holm A/S er generelt et tegn på, at der også er gang i Fyn”, sagde Projektchef Morten Vibæk fra 5E Byg.