NYHEDER
-FRA VORES VERDEN...

 

På plads i nye og større omgivelser

De ekstra kvadratmeter hos Carsten Holm A/S har skabt plads til større administration, lager og produktion.

Vi flyttede officielt ind i bygningen pr. 1 januar i år, men det har taget lidt længere tid end forventet at få det fuldautomatiske lager på plads. Heldigvis begynder det hele nu så småt at spille", fortæller en tilfreds direktør Ulrik Holm.  

100.000 varenumre
De ekstra kvadratmeter har betydet, at vi har fået flere hyldemeter, og vi er stolte over, at vi nu også har rundet de 100.000 varenumre! Det gør, at vi kan løse alle tætningsopgaver og sikre korrekt levering. 

God gang i produktionen
I produktionen går fremstillingen af tætninger som smurt. De dygtige medarbejdere ved CNC-maskinerne arbejder dagligt med at fremstille komplekse tætninger til hydrauliske, pneumatiske, roterende og statiske applikationer til både store og små kunder i Danmark og udlandet. Det er primært specielle tætninger, der produceres i Ringe.  

Mangler hænder i administrationen
I administrationen knokler de også på livet løs for at følge med efterspørgslen. Rent faktisk går det så stærkt, at det kniber med hænderne. Så virksomheden regner med at ansætte 2-3 nye medarbejdere i administrationen inden for det næste år.

Heldigvis er pladsen ikke længere et problem for medarbejderne. De har fået godt med luft omkring skrivebordene og flere mødelokaler, så dagligdagen glider meget lettere. Men de ser naturligvis frem til flere kollegaer. Alt i alt er der godt gang i kedlerne hos det fynske pakningsfirma.