NYHEDER
-FRA VORES VERDEN...

 

Carsten Holm A/S tildelt Elite-smiley!

Vi er meget stolte af at kunne fortælle, at Carsten Holm A/S ved et kontrolbesøg af Fødevarestyrelsen fredag d. 29. januar 2016 fik tildelt en Elite-smiley. 

Elite-status opnås kun af virksomheder, som ingen anmærkninger har fået i de seneste 4 rapporter og i de sidste 12 måneder, så det er vi meget glade for og stolte af.

Som leverandør af fødevareegnede pakninger er det yderst vigtigt for os, at sporbarheden og dokumentationen af disse produkter er i orden, hvilket Elite-smiley’en er et flot bevis på. Sporbarheden opnås via en kontrolleret procedure med batch-numre, compound-numre samt leverandørernes LOT-numre, ligesom produkterne scannes ind og får stregkode ved hjemkomst. Derved kan hvert enkelt produkt spores et led frem og et led tilbage.

Vores ordrebehandling og procedurer foregår i overensstemmelse med den målsætning vi har vedtaget, ligesom måden vi opbevarer og håndterer de pågældende pakninger på, lever op til Fødevarestyrelsens krav.

En sådan tildeling gør selvfølgelig ikke, at vi bare kan læne os tilbage. Tværtimod vil vi hos Carsten Holm A/S fortsat bestræbe os på at leve op til de krav der bliver stillet, så vi også fremadrettet kan være en pålidelig leverandør af pakninger til fødevareindustrien og lignende.

 

Kontrolrapporten fra Fødevarestyrelsen kan ses via nedenstående link:

http://www.findsmiley.dk/da-DK/Searching/TableSearch.htm?searchstring=
Carsten+Holm+A%2fS+bygmestervej+27&vtype
=engros&searchtype=all&mode=simple&display=table&dato1=&dato2=&sort
=0&SearchExact=false&mapNElng=&mapNElat=&mapSWlng=&mapSWlat